Afwerking

Dennis M kwaliteitspakken worden zorgvuldig afgewerkt met de juiste materialen en een goede pasvorm. De schoudervullingen worden bijvoorbeeld met de hand bevestigd. We hebben ook een beetje canvas aan de bovenkant van de schouders toegevoegd. Dit helpt het colbert bij het beter omsluiten van uw schouders en zorgt voor een perfecte structuur. Een ander voorbeeld is het gebruik van een katoenen band om de schoudernaden te versterken. De knopen worden met een uniek procedé vastgemaakt, waarbij het garen aan de binnenkant warm gemaakt wordt. Hierdoor zit de knoop extra goed vast. 


Stoffen

Dennis M kiest voor premium stoffen in een gelimiteerde oplage. Elk pak is zeer exclusief. De stof van het kwaliteitspak is ademend, zacht en sterk. Je herkent het pak aan de natuurlijke materialen. Laat de polyester variant in de winkel hangen en kies voor zijde, wol, katoen of een combinatie hiervan. 


Pasvorm

Wil je er goed uitzien in een pak, dan is een goede pasvorm van essentieel belang. De pakken zijn hierop voorbereid door een unieke voorbereiding van de stoffen en toepassing van de juiste patronen, stiksels en plooien. Het is belangrijk dat je jasje bij de schouders goed zit. Zo is het belangrijk dat er geen kreukels ontstaan door teveel spanning, maar ook dat je jasje niet te los om je schouders hangt. Bij het kiezen van de juiste broek, is het belangrijk dat de lengte niet korter is dan vier centimeter boven je wreef, en niet langer is dan tot op je schoenveter. Let ook op de zakken in de broeken van de Dennis M pakken. De zakken hebben een casual vorm en herken je van de spijkerbroek/jeans.